Biz Kimiz

 

https://www.ocalhukuk.com , ÖCAL Hukuk ve Arabuluculuk Bürosunun resmi internet sitesidir. ÖCAL Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu’nun kurucu ve yetkili avukatı Sebahattin ÖCAL, İstanbul Barosu’nun 31247 Sicil numarasına kayıtlıdır. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı’nın 3997 sicil numarasına kayıtlı resmi Arabulucudur. Ofis kuruluşu ve kurucusu ile ayrıntılı bilgi almak için hakkımızda sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


 

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz

 

  • Yorumlar

 

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

 

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

 

  • Ortam

 

Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

 

  • İletişim formları

 

İletişim formları aracılığı ile gönderilen içerikler yorum sahibinin isteğine göre derhal silineceği gibi, yorum sahibinin talep etmemesi halinde belirli bir sınır aşan yorumlar kendiliğinden silinecektir.

  • Çerezler

 

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

 

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

 

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

 

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

  • Diğer sitelerden gömülen içerik

 

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

 

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

 


Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Kişisel verileriniz 3. kişilerle paylaşılmamaktadır.


Verilerinizi ne kadar süre tutarız

 

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

 

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

 


Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

 

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.


Verinizi nereye gönderiyoruz

 

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.


Ek bilgi

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, 1136 Sayılı Avukatlık Kanununun 6352 Sayılı Hukuki Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk Kanunu’na göre gizlilik politikasının bir parçasını teşkil eden aydınlatma metnine buradan ulaşabilirsiniz.


İletişim Bilgilerimiz:

ÖCAL Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu | Avukat Uzman Arabulucu Sebahattin ÖCAL

Altayçeşme Mh. Çamlı Sk. No:16A Dap Royal Center Plaza D Blok Kat:1 Daire: 5 Maltepe / İstanbul

Tel : +90 216 5045577

e-posta : info@ocalhukuk.com